Praktijkdag

Heb je een basiscursus hoefbekappen gedaan en wil je aan de slag onder begeleiding met paarden op de allerleukste manege van Amsterdam? Dan kan dat. Boerderij op IJburg heeft alle paarden het jaarrond buitenlopen en rijden bitloos en ijzerloos in de lessen.

Tijdens de praktijkdag starten we om 12 uur met een klein stukje theorie en kennismaking met elkaar en daarna gaan we in tweetallen de pony’s van de boerderij bekappen. Je krijgt tips en aanwijzingen hoe je zo handig en veilig mogelijk paarden kunt bekappen. De locatie is goed bereikbaar per auto en ligt praktisch aan de A1.

Kosten 75,- inclusief koffie/thee en versnapering (bij aankomst staat een eenvoudige lunch klaar)

Aanmelden kan via jantineleeflang@jantine

De gezellige cursusruimte van Boerderij op IJburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *